دانلود - آموزش - سورس کد - کنکور - برنامه

دانلود - آموزش - سورس کد - کنکور - برنامه

دانلود - آموزش - سورس کد - کنکور - برنامه

دانلود - آموزش - سورس کد - کنکور - برنامه

وقتی ایتالیایی ها با دست حرف میزنند!




"چی!" (!Che)
ایتالیایی‌های مردمان خوش صحبتی هستند. اما جالب اینکه آنها به‌هنگام حرف زدن با یکدیگر، همواره از ایماها و اشاراتی استفاده می‌کنند که در میان سایر ملل اروپایی کمتر دیده می‌شود.





"Se l'intendono"
علامتی برای نشان دادن اینکه دو نفر خیلی با هم نزدیک و رفیق هستند.

ادامه مطلب ...

سونی و کسب اولین سود خالص سالانه در 5 سال اخیر

بعد از 5 سال ضرردهی، سونی اینک اعلام کرده که در سال مالی 2012، توانسته این روند را متوقف کرده و به 458 میلیون دلار سود خالص دست پیدا کند، که 54 میلیون بیش از پیش بینی های صورت گرفته نیز هست. به این شکل، سونی جهشی 6.158 میلیارد دلاری داشته و توانسته ضرر 5.7 میلیاردی سال 2011 را با چرخشی بزرگ، به سود تبدیل کند. سود عملیاتی نیز 2.45 میلیارد ذکر شده که بیشتر از رقم مشابه در سال قبل، یعنی 820 میلیون دلار است.

این بازگشت به مسیر سود آوری در حالی است که درآمد بخش های اصلی نظیر فروش دوربین، بازی ها، و بخش سرگرمی های خانگی با کاهش مواجه شده. سونی با اذعان به کاهش تقاضا برای دوربین های کامپکت، تلویزیون های ال سی دی و کنسول پلی استیشن به سود اندک بخش دوربین و بازی (به ترتیب 18 و 15 میلیون دلار) اشاره کرده در حالی که بخش تلویزیون، با ضرر 897 میلیون دلاری مواجه است.

سودآور ترین زیر مجموعه سونی، کسب و کار فیلم سازی بوده که 7.8 میلیارد دلار درآمد عملیاتی را به حساب های شرکت واریز کرده، بخش خدمات مالی هم سود 1.55 میلیاردی را حاصل کرده. جالب اینجا است که سیاست های ارزی دولت ژاپن که به تضعیف ین در مقابل سایر ارزها انجامیده، موجبات افزایش درآمد خارجی سونی را هم فراهم کرده. بخش موبایل سونی هم در مقایسه با سال قبل، پیشرفت 4.7 درصدی را نشان می دهد که این بازگشت به مسیر سودآوری، یکی از موفقیت های قابل توجه بوده.

سونی که تحت هدایت «کاز هیرایی» توانسته به مسیر سودآوری برگردد، برای سال مالی جاری، سود خالص 507 میلیون دلاری را پیش بینی می کند و انتظار دارد فروش تلفن های هوشمندش بتواند درآمدها را به خوبی افزایش دهد. انتظار سونی، فروش 42 میلیون تلفن همراه در سال مالی 2013 است که 27.3 درصد افزایش نسبت به سال قبل را نشان می دهد و اقبال عمومی به اکسپریا Z یکی از دلایل این خوش بینی است.

نباید فراموش کرد که عرضه پلی استیشن 4 هم می تواند باعث افزایش درآمد شود هر چند که معمولا در آغاز راه، فروش کنسول ها با ضرر همراه است و به مرور با پوشش هزینه های تحقیق و توسعه، افزایش فروش می تواند به تعادل عملکرد مالی شرکت بینجاند.

دنیای واقعی از میان گوگل گلس چگونه دیده می شود؟

پوشیدن گوگل گلس تجربه ای است که توضیح آن واقعا سخت است. وقتی به افراد می گویی این گجت یک صفحه مجازی ایجاد می کند که به نظر می رسد جلوی چشم تان شناور است، ‌آنها تمایل دارند این گونه بپندارند این صفحه بسیار مزاحم بوده یا باعث حواس پرتی است. اما ماجرا این است که واقعا صفحه مساله مهمی نیست و تنها هنگامی آنجا است که روشن می شود.

شاید عکس ها بسیار بهتر بتوانند این ایده را شرح داده و منظور را برسانند. اما چگونه می توان از این صفحه مجازی عکس گرفت؟ شاید ساده تر از آنکه فکرش را بکنید. mashable یک اسمارت فون با کیفیت دوربین خوب را به اندازه کافی نزدیک به شیشه گوگل گلس نگه داشته و موفق شده تصاویر نمایشگر شناور آن را تقریبا همان طور که به چشم می رسند ثبت کند.

این صفحه نیمه شفاف است، لذا شما هنوز می توانید به راحتی همه چیز را از میان آن ببینید و تنها یک تصویر بخشی از نمای جلوی تان را می پوشاند. و این تنها یک بخش کوچک از تمام میدان دید شما را می گیرد. لذا شما همیشه و به راحتی می توانید به اطراف تان نگاه کنید، حتی هنگامی که اطلاعات روی صفحه توجه شما را به خود جلب می کنند، تجربه ای فراگیر خواهید داشت. و البته چشم دیگر شما هیچ پوششی ندارد.

و یک نکته دیگر: شیشه عینک تنها جلوی چشم راست شما را می گیرد. به این معنی که تصویر تنها جلوی چشم راست تشکیل می شوند. لذا تصاویر از آنچه که در این عکس ها می بینید، باز هم شبح سان تر هستند. زیرا مغز شما عادت دارد تصاویر را از دو چشم گرفته و آنها را روی هم تطبیق داده و پردازش کند. اما در اینجا تصویر چشم چپ برای پردازش، ناقص خواهد بود. لذا استفاده متوالی از گوگل گلس در دراز مدت احتمالا مشکل بوده و باعث آزار چشمان تان می شود. پس به استراحت های کوتاهی نیاز خواهید داشت.

به نظر می رسد این نمایشگر بیشتر برای پیام های یک جمله ای کوتاه و اخطارهای مهم سودمند باشد و چندان برای پیام های بلند و استفاده از هر اپلیکیشنی مناسب نیست. برای مثال سر تیتر مهم اخبار یا گزارش های آب و هوا می توانند جزو این پیام ها باشند.

مسیریابی فعال هم شاید یکی از جادویی ترین تجربه های گوگل گلس باشد: به همراه چرخش سر شما، تمام نقشه می چرخد، و تاثیری جذاب و گیرا در حالت سه بعدی دارد. واقعا باعث می شود احساس کنید که توسط یک دنیای کاملا مجازی تحت کنترل هستید.

مایکروسافت در صدد خرید اکوسیستم کتاب های الکترونیکی نوک با پرداخ

به نظر می رسد مایکروسافت دارد قطار حضور خودش در عرصه پست پی سی را جدی تر از قبل، به جلو می راند. TechCrunch اسنادی را به دست آورده که نشان می دهد سران ردموند امیدوار به خرید دارایی های دیجیتال Nook Media به ارزش 1 میلیارد دلار هستند. حتما می دانید که برند نوک زیر مجموعه Barnes & Noble در کسب و کار کتاب های الکترونیکی است و کتابخوان ها و تبلت های نوک نیز از رقبای جدی برند کیندل (متعلق به آمازون) هستند.

بر طبق همین اسناد مشخص شده که تبلت های سری نوک دیگر از سال 2014 تولید نخواهند شد و در عوض تمرکز بر ارائه محتوا از طریق دستگاه های ساخت شرکای دیگر قرار خواهد گرفت. اما برنامه ای برای لغو تولید کتابخوان های نوک وجود ندارد.

TechCrunch می نویسد در حالی که ارزش کلی بارنز-اند-نوبلز در حدود 1.66 میلیارد دلار تخمین زده می شود، رقم پیشنهادی مایکروسافت برای خرید کسب و کار کیندل، بسیار کمتر از ارزشگذاری های قبلی است که معادل 1.7 میلیارد دلار بود.

مایکروسافت هم اکنون 16.8 درصد از شرکت Nook Media را در تملک خود دارد ولی تصاحب کامل آن، بسیار منطقی است. به خصوص در دوره و زمانه فعلی که رقبای قدری مثل آمازون و اپل در زمینه عرضه محتواهای متنی، فعال هستند.